Skip to main content

Όροι χρήσης

Η χρήση της υπηρεσίας διάθεσης εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του Cine Cinema συνεπάγεται την πλήρη γνώση και αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί δημοσιοποιούνται κάθε φορά στις σελίδες της και ισχύουν.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι  υπηρεσία e-ticket (αγορά εισιτηρίων) δημιουργήθηκε για να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να απολαύσετε την ταινία που επιθυμείτε. Οι παρακάτω όροι σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων από το www.cinecinema.gr, τις υποχρεώσεις σας, αλλά και τα δικαιώματά σας. Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Οι Όροι Αγοράς περιλαμβάνονται στους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου. Κάθε εισιτήριο, που αγοράζετε, αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται επιπλέον στους όρους, που τυχόν αναγράφονται σε αυτό. Ενημερωθείτε στη σελίδα www.cinecinema.gr για τα χαρακτηριστικά των e-ticket (αγορά εισιτηρίων) και τις τιμές αυτών.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Εάν δεν εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης μέσω σελίδας μετά την αποστολή των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας ή, εάν προκύψει μήνυμα λάθους ή διακοπή της υπηρεσίας κατά την αποστολή των στοιχείων σας, είναι δική σας ευθύνη η επικοινωνία με το Cine Cinema, προκειμένου να πληροφορηθείτε για το αν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας ή όχι. To Cine Cinema δεν αποδέχεται την ευθύνη για χρηματική ή άλλη απώλειά σας σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και της πληρωμής σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η παραλαβή των εισιτηρίων (e-ticket), γίνεται στο χώρο του ταμείου του Cine Cinema.

Κατά την άφιξή σας στο ταμείο θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε εκτυπωμένη είτε μέσω της κινητής σας συσκευής την απόδειξη αγοράς με τα ειδικά QR codes που λάβατε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σας, για να την επιδείξετε στον υπάλληλο, είτε τον αριθμό κράτησης (reference code). Χωρίς την επίδειξη της απόδειξης αγοράς με τα QR codes, ή τον αριθμό κράτησης (reference code), δεν είναι εφικτή η παραλαβή των εισιτηρίων και προϊόντων σας από το ταμείο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Ενδέχεται κάποιες προβολές να ακυρωθούν ή να αναβληθούν για λόγους ανωτέρας βίας. Σε αυτή την περίπτωση το Cine Cinema θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας πληροφορήσει για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή την επανέκδοση των εισιτηρίων σας για εναλλακτική προβολή.

Εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, αυτή θα αφορά το ακριβές ποσό, που καταβάλλατε, κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. Σε αυτή την περίπτωση, το Cine Cinema θα πιστώσει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήσατε, για να πραγματοποιήσετε την αγορά. O κάτοχος του εισιτηρίου δεν δικαιούται να το παρουσιάσει για την επιστροφή των χρημάτων σε μετρητά. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο, που έγινε και η καταβολή τους. 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Tο Cine Cinema δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για ζημιές, που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση ή τη μη έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας τους, επιφυλάσσεται δε ως προς τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και για όλες τις περιπτώσεις, που προβολές ταινιών ακυρώνονται από υπαιτιότητα του διανομέα τους. Σε κάθε περίπτωση, το Cine Cinema φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας των θέσεων. Η ιστοσελίδα του Cine Cinema δεν φέρει ευθύνη ως προς ενδεχόμενη μη διαθεσιμότητα του συστήματος, ούτε εγγυάται την αδιάλειπτη, με ακρίβεια και χωρίς λάθη παροχή της υπηρεσίας.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών προς τους χρήστες, το Cine Cinema τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο με δεδομένα των χρηστών. Αποδέκτες στοιχείων του Αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύναται να είναι τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων εξοφλούνται οι χρεώσεις του κάθε χρήστη. Με τη χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε ρητά τη τήρηση και λειτουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τον παραπάνω σκοπό και συναινείτε ανεπιφύλακτα σε αυτό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας κατά τη χρήση του Δικτυακού μας τόπου, διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις, τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Η χρήση της Υπηρεσίας (e-ticket – e-order) συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συναίνεση του χρήστη όπως λαμβάνει με κάθε τεχνικό τρόπο (email, sms, κ.α.) μηνύματα ενημερωτικού ή και προωθητικού περιεχομένου για την Υπηρεσία στα δηλωθέντα από τον χρήστη στοιχεία. Η συναίνεση παρέχεται για αόριστο χρόνο και δύναται να ανακληθεί μόνο με νέα έγγραφη δήλωση του Χρήστη προς το Cine Cinema.